Černá rýže s kuřecím masem po provensálsku ve varném mixéru
Černá rýže z oblasti Provence je považována za zdraví prospěšnou plodinu. Má velký obsah přírodních barviv a oříškovou příchuť. Spolu s trochou masa, sezónní zeleninou a provensálskými bylinkami nás pozve na návštěvu do jihofrancouzské kuchyně.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 914 kJ / 1 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,11 g |
Tuky | 43,79 g |
Vláknina | 21,31 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 5,08 g |
Sůl | 12,62 g |
Sacharidy | 275,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černá rýže s kuřecím masem po provensálsku ve varném mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k89A
Moje poznámka
Černá rýže s kuřecím masem po provensálsku ve varném mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k89A
Nejnovější recepty
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 17 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 9 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 12 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 12 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 13 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 13 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 14 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 14 hodinami
Suroviny:
rýže,
olej olivový,
sůl,
voda,
prsa kuřecí,
olej olivový,
cibule,
česnek,
brambory rané,
salát ledový,
kedlubna,
avokádo,
rajče,
okurka čerstvá,
rajče sušené v oleji,
paprika,
olej olivový,
sůl,
koření provensálské
Komentáře (2)