Vinná klobása na černém pivě

Ostatní Doba přípravy: 30 minut. 1 názor

Ostatní Doba přípravy: 30 minut. 1 názor

Suroviny 2 porce

600 g vinné klobásy
slunečnicový olej
50 g anglické slaniny
2 cibule
2 stroužky česneku (utřené)
100 g krájených rajčat v rajčatové šťávě (konzerva)
100 ml černého piva
sůl
černý pepř mletý
rozmarýn

Postup přípravy receptu

  1. Vinnou klobásu naporcujeme, stočíme do šneka (množství vyjde asi na 4 ks), sepneme špejlí skrz a krátce smažíme na oleji. Pak šneky vyskládáme do pekáče.

  2. Na pánvi osmahneme nakrájenou slaninu, přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky a utřený česnek. Po 5 minutách vmícháme protlak, pivo a na jemno pokrájený rozmarýn.

  3. Dochutíme solí a pepřem a necháme trochu vysmahnout tekutinu do mírného zhoustnutí. Směs nalijeme ke klobásám, dáme péct do trouby vyhřáté na 180 °C na 15 minut. Podávat se může s chlebem, bramborami.

Poznámka od kuchařky

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Komentáře k receptu Vinná klobása na černém pivě

  • MamlajdaD MamlajdaD

    Tak tohle určitě vyzkouším, mám ráda rychlejší vaření z běžných ingrediencí. Po novém roce to udělám, teď pojedu na svátky pryč.;-):yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: klobásy na černém pivu bílá klobása na černém pivu vinná klobása pečená na na černém pivu vinná klobása na černém pivě recept vinna klobasa na cernem pive vinná klobása na s pivem vinná klobása na černém pivě se slaninou recept na vinne klobásy na černém pivu bez rajcat vinná klobása zapečená v černém na černém pivu vinna klobasa na rajčatech vinné klobásy v troubě na černém pivu klobása se zeleninou pečená na černém pivu klobásky na černém pivě šneky z bílé klobasy na černém pivu recept vinné klobásy pečené v černém pivě vinná klobáda na černém pivě