Vinná klobása na černém pivě

Jurgen.k Kuchař: Jurgen.k

Doba přípravy: 30 minut. 2 porce Ostatní 1 názor

Suroviny

600 g vinné klobásy
slunečnicový olej
50 g anglické slaniny
2 cibule
2 stroužky česneku (utřené)
100 g krájených rajčat v rajčatové šťávě (konzerva)
100 ml černého piva
sůl
černý pepř mletý
rozmarýn
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vinnou klobásu naporcujeme, stočíme do šneka (množství vyjde asi na 4 ks), sepneme špejlí skrz a krátce smažíme na oleji. Pak šneky vyskládáme do pekáče.

  2. Na pánvi osmahneme nakrájenou slaninu, přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky a utřený česnek. Po 5 minutách vmícháme protlak, pivo a na jemno pokrájený rozmarýn.

  3. Dochutíme solí a pepřem a necháme trochu vysmahnout tekutinu do mírného zhoustnutí. Směs nalijeme ke klobásám, dáme péct do trouby vyhřáté na 180 °C na 15 minut. Podávat se může s chlebem, bramborami.

Poznámka

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 146 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vinná klobása na černém pivě

  • MamlajdaD MamlajdaD

    Tak tohle určitě vyzkouším, mám ráda rychlejší vaření z běžných ingrediencí. Po novém roce to udělám, teď pojedu na svátky pryč.;-):yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: klobásy na černém pivu bílá klobása na černém pivu vinna klobasa na cernem pive klobása se zeleninou pečená na černém pivu klobásky na černém pivě šneky z bílé klobasy na černém pivu recept vinné klobásy pečené v černém pivě vinná klobáda na černém pivě

Zapomněl/a jsem heslo