Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čalamáda vynikající

S posledními letními dny sbíráme také závěrečné plody naší úrody. Ty můžeme jednoduše zpracovat v chutnou čalamádu. Rajčata, okurky, papriky a cibuli nakrájené na nudličky povaříme spolu s nálevem. Hotové pak plníme do skleniček, které na závěr ještě zavaříme.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 128 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 8 min

128 min (120 min příprava + 8 min tepelná úprava)

8. 9. 2023 12:32

Suroviny pro 15 kusů

15 kusů

Vychází cca 15 skleniček o objemu 0,3 l.

Nutriční hodnoty

Energie21 398 kJ / 5 114 kcal
Bílkoviny49,00 g
Tuky261,60 g
Vláknina128,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24,48 g
Sůl60,00 g
Sacharidy600,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vynikající doplněk k masu v přírodní úpravě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rajče, rajče, okurky sterilované, paprika, cibule, cukr, sůl, ocet, olej

TopRecepty.cz

Čalamáda vynikající

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk2xB