Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
Na boršč má každá rodina vlastní recept, jiný je ruský ze třech druhů masa bez rajčat a protlaku a jiný ukrajinský s masem vepřovým. Tato verze je chutná i zcela bez masa. Nastrouhaná zelenina vše dostatečně zahustí.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 52 635 kJ / 12 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 657,09 g |
Tuky | 151,85 g |
Vláknina | 1 962,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39,92 g |
Sůl | 86,66 g |
Sacharidy | 1 166,94 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Bábovka tvarohová
laura_s uvařila před 1 hodinou
Kuřecí mléčná polévka s trhaným masem
MirkaP uvařila před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se sušenými rajčaty opékané na másle
MirkaP uvařila před 2 hodinami
Šlehačkové koláčky
Eva-Maria uvařila před 2 hodinami
Bezinkový sirup
Merylas uvařila před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Ivona1414 uvařil před 3 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
mafinka888 uvařila před 3 hodinami
Jelení kýta na smetaně
Lucie Hertlova uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Petaja uvařila před 4 hodinami
Polévka s kapáním
JanaBerckova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Oloupat rajčata s námi zvládne každý začátečník. Poradíme jednoduchý postup a pomůže i názorné video
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Jak připravit sterilovaný zeleninový salát? Během deseti minut vytvoříte salát, který pro vás v zimě bude zdrojem vitamínů
Další recepty
Suroviny: zelí bílé hlávkové, cibule, mrkev, celer, česnek, řepa červená, rajče, protlak rajčatový, olej olivový, ocet, sůl, pepř mletý, smetana zakysaná
Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKRz
0 názorů