Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová krkovička s knedlíkem Halb und Halb

Vepřo knedlo zelo je absolutní česká klasika, která se těší oblibě v mnohých domácnostech i hospodách. Tento název "chlupatých" knedlíků s dvěma druhy brambor se používá v německém příhraničí.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 120 min

140 min (20 min příprava + 120 min tepelná úprava)

12. 12. 2023 10:52

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 756 kJ / 3 049 kcal
Bílkoviny199,21 g
Tuky103,58 g
Vláknina32,20 g
Cholesterol 633 mg
Sodík 6,98 g
Sůl16,96 g
Sacharidy315,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

12. 12. 2023 14:15

Hella: Ještě v postupu

Hella Hella (moderátorka)

12. 12. 2023 14:00

Eja57: Děkuji za upozornění, už jsem to opravila.

Eja57 Eja57

12. 12. 2023 12:51

Nemá to být "halb und halb"?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, koření, cibule, sádlo, voda, brambory, brambory, mouka polohrubá, vejce, sůl, kapusta

TopRecepty.cz

Vepřová krkovička s knedlíkem Halb und Halb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VO7oO