Vepřová krkovička s knedlíkem Halb und Halb
Vepřo knedlo zelo je absolutní česká klasika, která se těší oblibě v mnohých domácnostech i hospodách. Tento název "chlupatých" knedlíků s dvěma druhy brambor se používá v německém příhraničí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 756 kJ / 3 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,21 g |
Tuky | 103,58 g |
Vláknina | 32,20 g |
Cholesterol | 633 mg |
Sodík | 6,98 g |
Sůl | 16,96 g |
Sacharidy | 315,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová krkovička s knedlíkem Halb und Halb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO7oO
Moje poznámka
Vepřová krkovička s knedlíkem Halb und Halb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO7oO
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 2 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 2 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové placičky s barevným zelím
Přidáno před 3 hodinami
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 48 minutami
Zapečený chřest
Leren před 1 hodinou
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 2 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 2 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 2 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 2 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 2 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 3 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 3 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
koření,
cibule,
sádlo,
voda,
brambory,
brambory,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
kapusta
Komentáře (4)