Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové srdce na smetaně s hrnkovým knedlíkem

Vepřové srdce se tradičně podává s jemnou smetanovou omáčkou. Srdce nejprve povaříme i s kořením, vývar poté použijeme na přípravu omáčky. Podávat můžeme s jednoduchými hrnkovými knedlíky.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 190 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 160 min

190 min (30 min příprava + 160 min tepelná úprava)

28. 1. 2024 20:18

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie10 750 kJ / 2 569 kcal
Bílkoviny66,85 g
Tuky131,86 g
Vláknina20,20 g
Cholesterol 847 mg
Sodík 2,61 g
Sůl6,43 g
Sacharidy271,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

28. 1. 2024 23:03

Marie Svarcova: Děkuji:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 1. 2024 21:32

:-)<3:yes::yes: velmi dobré, také máme rádi i hrnkové knedlíky :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: srdce vepřové, smetana 33%, pepř celý, bobkový list, koření nové koření, cibule, sůl, pepř mletý, mouka hladká, máslo, mouka hrubá, mléko, vejce, sůl, rohlík, petrželka, olej

TopRecepty.cz

Vepřové srdce na smetaně s hrnkovým knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR0WR