Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kefírová buchta s vejci (hrníčková)

Rychlá a vděčná je hrnková buchta na plech. Nepotřebujete prakticky žádné vážení surovin, pouze odměrný hrníček. Zde ji dochutí jahody, ať již čerstvé, mražené, nebo z kompotu. Je to chutný moučník s minimem práce.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

11. 2. 2024 15:37

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 393 kJ / 3 679 kcal
Bílkoviny93,42 g
Tuky135,68 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 511 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy513,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Po téhle výborné vláčné buchtě se u nás zaprášilo, hodí se i pro návštěvu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kjutomil Kjutomil

11. 2. 2024 21:01

Ano, těsto je opravdu bez kypřícího prášku

Merylas Merylas (moderátorka)

11. 2. 2024 20:24

Těsto je bez kypřicího prášku do pečiva? Děkuji.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, mouka polohrubá, cukr, kefír, jahody, máslo

TopRecepty.cz

Kefírová buchta s vejci (hrníčková)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68B17