Čokoládová pěna ze dvou surovin
Velmi snadný dezert, který ocení zejména milovníci čokolády. Ze dvou surovin připravíme nadýchanou pěnu, kterou necháme přes noc vychladit. Před jejím servírováním ji doplníme oblíbeným ovocem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 874 kJ / 1 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 55,00 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 150,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čokoládu a vodu vložíme do mixéru a rozsekáme je na hladkou hmotu. Zabere to asi 2 minuty (podle výkonu mixéru).
Krok 2: Rozmixovanou nadýchanou směs nalijeme do misek a necháme je přes noc v lednici.
Krok 3: Následující den podáváme pěnu ozdobenou ovocem.
Zveřejněno 7. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládová pěna ze dvou surovin
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrL08
Moje poznámka
Čokoládová pěna ze dvou surovin
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrL08
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 4 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 14 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 15 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 16 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 5 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 5 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 5 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 6 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 7 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 8 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 10 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 10 hodinami
Suroviny:
čokoláda hořká,
voda,
ovoce
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.