Pandesal - filipínské pečivo
Pandesal jsou klasické filipínské bochánky, které se jí obvykle k snídani. Jsou měkké, nadýchané a jemně nasládlé. Můžeme je podávat se sladkou náplní, například marmeládou, nebo i na slano. Podávají se horké.
Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 953 kJ / 3 574 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,07 g |
| Tuky | 44,02 g |
| Vláknina | 27,25 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 3,80 g |
| Sůl | 9,09 g |
| Sacharidy | 668,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pandesal - filipínské pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD1D3
Moje poznámka
Pandesal - filipínské pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD1D3
Nejnovější recepty
Knedlíky se slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Pečené brambory se slupkou
Přidáno před 1 hodinou
Fazolové lusky na slanině s česnekem
Přidáno před 1 hodinou
Ražniči tří barev na plechu
Přidáno před 2 hodinami
Karamelizovaná cibule
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kostky bratislavské
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s fazolemi
Ivyjg před 15 minutami
Kynutý makový závin
magdalenka před 18 minutami
Koule na zelí v pomalém hrnci
magdalenka před 1 hodinou
Segedín z trouby
magdalenka před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto
magdalenka před 1 hodinou
Bábovka olejová
FilipRieger před 2 hodinami
Zapečené filé na másle
Sahula před 2 hodinami
Horký jablečný nápoj
FilipRieger před 2 hodinami
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 3 hodinami
Tarhoňa pečená v rajčatech
Podry před 3 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
sůl,
mléko,
vejce,
máslo,
droždí sušené,
strouhanka,
olej
Komentáře (2)