Pandesal - filipínské pečivo
Pandesal jsou klasické filipínské bochánky, které se jí obvykle k snídani. Jsou měkké, nadýchané a jemně nasládlé. Můžeme je podávat se sladkou náplní, například marmeládou, nebo i na slano. Podávají se horké.
Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 953 kJ / 3 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,07 g |
Tuky | 44,02 g |
Vláknina | 27,25 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 3,80 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 668,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pandesal - filipínské pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD1D3
Moje poznámka
Pandesal - filipínské pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD1D3
Nejnovější recepty
Krevety
Přidáno před 9 hodinami
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno před 13 hodinami
Květáková polévka
Přidáno před 18 hodinami
Tažený jablečný závin podle I. Fabešové
Přidáno před 20 hodinami
Rychlá šlehačková bábovka
Přidáno 24. 9. 2025 20:39:13
Camembert s bramborem z mikrovlnné trouby
Přidáno 24. 9. 2025 20:31:40
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vanilkový hrnkový koláč
Elzinka před 8 hodinami
Vepřový guláš s klobásou
Elzinka před 9 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Skunk před 10 hodinami
Domácí kmínový chleba
katkaferencik před 11 hodinami
Olejový korpus na dort
IvanaRr před 12 hodinami
Katův šleh
JaniceKey před 12 hodinami
Květákový mozeček
boxerka69 před 12 hodinami
Rýžový salát s tuňákem
Dana Lubovska před 12 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
Vavrofka před 13 hodinami
Holandské řízky
BublinaF před 14 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
sůl,
mléko,
vejce,
máslo,
droždí sušené,
strouhanka,
olej
Komentáře (2)