Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce

Proč jen zapečené brambory, když si je můžete vytunit na vyšší level! V době čerstvých bylinek máte plno možností. Medvědí česnek je ideální volba pro jarní sezónu. Upečte brambůrky jak od nejlepšího kuchaře, pochvala strávníků vás nemine!

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

25. 4. 2024 16:45

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Množství do menší remosky o průměru mísy 22 cm

Nutriční hodnoty

Energie5 849 kJ / 1 398 kcal
Bílkoviny44,97 g
Tuky54,20 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 186 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,60 g
Sacharidy171,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo medvědího česneku se může použít třeba i pažitka, jarní cibulka, libeček, tymián atp. Aromatické bylinky ovšem v menším množství.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

26. 4. 2024 17:48

Marie Svarcova: Maruško, děkuji. :-* Ráda používám remosku, tak třeba někdo recept využije. :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 4. 2024 08:02

:-)<3:yes::yes: jednoduché a moc dobré :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: brambory, sůl, sýr tvrdý, česnek mědvědí, smetana ke šlehání, máslo

TopRecepty.cz

Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOQo9