Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Proč jen zapečené brambory, když si je můžete vytunit na vyšší level! V době čerstvých bylinek máte plno možností. Medvědí česnek je ideální volba pro jarní sezónu. Upečte brambůrky jak od nejlepšího kuchaře, pochvala strávníků vás nemine!
Suroviny pro 4 porce
Množství do menší remosky o průměru mísy 22 cm
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 849 kJ / 1 398 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,97 g |
| Tuky | 54,20 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 186 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,60 g |
| Sacharidy | 171,58 g |
Postup přípravy
Pokud by sýr na povrchu začal více tmavnout, povrch překryjeme kolečkem alobalu. Krok 6: Takto zapečené brambory se hodí jako příloha k pečenému masu a nebo se můžou podávat se zeleninovým salátem jako hlavní chod.
Zveřejněno 25. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOQo9
Moje poznámka
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOQo9
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 12 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 7 hodinami
Suroviny:
brambory,
sýr tvrdý,
smetana ke šlehání,
máslo,
česnek mědvědí,
sůl
Komentáře (3)