Pekingské zavinuté zelí
Připravte si rafinovaně ochucené masové závitky. Mohou být zabalené v listech kapusty, hlávkového, nebo jako zde, i pekingského zelí. Vynikající na oběd, či večeři. Ze zbytku zelí připravte třeba salát se zálivkou.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 092 kJ / 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,88 g |
Tuky | 16,35 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 512 mg |
Sodík | 3,16 g |
Sůl | 7,41 g |
Sacharidy | 93,60 g |
Postup přípravy
Chutnat budou s chlebem, bramborami, zeleninovým salátem apod.
Zveřejněno 5. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pekingské zavinuté zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERxgY
Moje poznámka
Pekingské zavinuté zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERxgY
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 20 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 13 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Suroviny:
zelí pekingské,
maso drůbeží,
rýže,
šunka,
sýr tvrdý,
slanina anglická,
strouhanka,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
květ muškátový,
česnek,
omáčka sojová,
voda,
sádlo
Komentáře (3)