Pekingské zavinuté zelí
Připravte si rafinovaně ochucené masové závitky. Mohou být zabalené v listech kapusty, hlávkového, nebo jako zde, i pekingského zelí. Vynikající na oběd, či večeři. Ze zbytku zelí připravte třeba salát se zálivkou.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 092 kJ / 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,88 g |
Tuky | 16,35 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 512 mg |
Sodík | 3,16 g |
Sůl | 7,41 g |
Sacharidy | 93,60 g |
Postup přípravy
Chutnat budou s chlebem, bramborami, zeleninovým salátem apod.
Zveřejněno 5. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pekingské zavinuté zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERxgY
Moje poznámka
Pekingské zavinuté zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERxgY
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 15 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 11 minutami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 31 minutami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 37 minutami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 53 minutami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 1 hodinou
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 2 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Suroviny:
zelí pekingské,
maso drůbeží,
rýže,
šunka,
sýr tvrdý,
slanina anglická,
strouhanka,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
květ muškátový,
česnek,
omáčka sojová,
voda,
sádlo
Komentáře (4)