Bublanina s drobenkou podle Josefa Maršálka
Vláčná, nadýchaná, plná drobného ovoce, které jsme zrovna posbírali či natrhali na zahradě. Přesně taková je bublanina věhlasného cukráře Josefa Maršálka, který do těsta přidává podmáslí. A ovocem nešetříme, jde přece o ovocný moučník.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 211 kJ / 5 787 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,11 g |
| Tuky | 233,68 g |
| Vláknina | 19,74 g |
| Cholesterol | 2,11 g |
| Sodík | 2,15 g |
| Sůl | 5,22 g |
| Sacharidy | 779,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bublanina s drobenkou podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6QB2
Moje poznámka
Bublanina s drobenkou podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6QB2
Nejnovější recepty
Pórková polévka
Přidáno před 52 minutami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka (vláčná)
Podry před 31 minutami
Koprová omáčka
Pep.e před 32 minutami
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 10 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 11 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 12 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 14 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 15 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 16 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 16 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 18 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
máslo,
mouka hladká,
podmáslí,
prášek do pečiva,
citron,
sůl,
ovoce,
mouka hrubá,
mouka hladká,
máslo,
cukr krupice,
rum,
sůl
Komentáře (2)