Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kefírový nepečený zákusek

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min

25 min (25 min tepelná úprava)

19. 4. 2012 18:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 806 kJ / 910 kcal
Bílkoviny49,02 g
Tuky10,62 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 134 mg
Sodík 304 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy154,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem včera potřebovala nějaký recetík na zákusek na dnešní den.V poslední době se mi nějak dlouho načítají stránky Topreceptů a já jsem na to neměla nervy:-)Zásoba želatiny,kterou každou chvíli používám na různé slané studené mňamky je po ruce stále,kefír také a manžel zrovna koupil nádherné jahody.Tak jsem dala experimentík,který vyšel a návštěvě chutnal.Dělím se s vámi o něj,jen příště budu plnit do nižší formy,(nebo neplnit až po okraj)tu co jsem si nachystala byla zbytečně veliká a hotový"amaroun"se po vyfocení překulil na bok. Muffinky držely bezvadně:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 8. 2015 18:34

hosta:Děkuji:-KJituško,buchty a jiné pečené sladkosti nemusím,na to je expert mužíček:-))Ale tohle kefírové i jiné nepečené mlsání máme v oblibě oba:-pA je pravda,že kefírové máme také raději,než z mléka:yes:

hosta hosta

31. 8. 2015 18:19

To je krása, z kefíru mi chutnají tyhle mlsky víc, než z mléka - ty jsi ale kouzelnice a pečlivka:yes:

ZuzkaMladkova

6. 10. 2012 13:03

nádhera!!!:-K

Bahula Bahula

28. 4. 2012 22:01

Krásné :yes::yes::yes:+

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 4. 2012 16:39

Děkuji za zájem:-):-K

petrzelka

21. 4. 2012 12:47

Nádhera:-K:yes:

nofrona

20. 4. 2012 20:08

:-p:-p:-K:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 4. 2012 18:08

Kanyla:Tak teď jsem zmatená i já:-8;-)Hned v prvním řádku v postupu je nasáno,že si dáme do teplého mléka nabobtnat želatinu:-)Já to dělám tak,že mléko zahřeji v kastrůlku,aby bylo jen vlažné,pak přeliji do šlehací mísy a vmíchám želatinu,která mezitím,než si připravím korpus a ovoce stihne nabobtnat;-)
Želatinu používám z Kauflandu"Stilla dolce",je to ve fotu s uvedenými surovinami,ale pro jistotu jsem to teď blikla ještě jednou samostatně a přidávám čitelnější foto:-)
Moc jste mě děvčata potěšily svými milými komentáři:-*Děkuji i za hodnocení:-K

Kanyla

20. 4. 2012 17:02

Vypadá to perfektně! Musím už taky něco nepčeného vyzkoušet do silikonových muffinů!
Můžu se zpetat, jakou používáte želatinu? Já obvykle Dr.Oetker (myslím, že 1 sáček je 20g), ale tam je úplně jiné použití - dle návodu tedy - nejprv bobtná, pak se zahřeje - to tu ale vůbec není psáno, tak jsem zmatená - ráda si nechám rozšířit obzory, díky ;-)

Irrena Irrena

20. 4. 2012 16:38

Dala bych si:-p:yes:Máš krásné fotky:yes::yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

20. 4. 2012 16:18

Aničko to vypadá moc hezky;-):yes::-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 4. 2012 11:20

1974andrea:Andri,těch formiček jsem měla jednu sadu 12kusů a ještě jsem si dokoupila nedávno v Lidlu další.Je to opravdu moc príma:yes:Jen bych uvítala trošku větší formičky-ty mi v kuchyni moc chybí.Tyhle jsou takové titěrňoučké:-8:-))ale využívám je jak do MW,tak do obyčejné trouby a hlavně na takovéto různé nepečené,želatinové sladko/slano výtvory:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 4. 2012 11:14

Ta chvála chutná víc,než samotný zákusek:-8:-*
Já všem moc děkuji:-K:-K

jarka skrobakova

20. 4. 2012 10:49

krása,bodík+:yes::yes::-)):-K

mischelinka mischelinka

20. 4. 2012 07:57

Jejda:-p:-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: želatina stilla dolce stilla dolce želatina nepečené zákusky příprava želatiny stilla dolce stilla dolce nepečený dort zaležet zakusek z tatranek zelatina stilĺa želatina stilla dolce návod nepeceny zakusek použití želatiny stilla dolce zákusek do ruky mail 10g.pl loc:cz vaření želatiny stilla dolce příprava sypké želatiny kefirovy korpus želatina pro potravinářské účely stilla dolce zakusek recepty na zákusky nepečený dort z tatranek

Suroviny: tatranka, máslo, kefír, mléko, želatina prášková, cukr moučkový, ovoce

TopRecepty.cz

Kefírový nepečený zákusek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z9L2