Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 448 kJ / 824 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,00 g |
Tuky | 38,60 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mleté maso opékáme na trošce oleje tak dlouho, až se od sebe začne oddělovat.
Krok 2: Přilijeme boloňskou omáčku, zcezené lečo, kečup a asi 10 minut provaříme. Poté rozmixujeme ponorným mixérem.
Krok 3: Bagetky přepůlíme, každou půlku ještě podélně rozřízneme a naskládáme je vedle sebe na plech, vyložený pečicím papírem.
Krok 4: Poklademe masovou směsí a dáme do vyhřáté trouby na 200°C zapéct asi na 10 minut.
Krok 5: Vyjmeme z trouby a každý kousek bagetky posypeme promíchanou směsí z nastrouhaného eidamu, koleček pórku a proužků kapie.
Krok 6: Ještě zapečeme dozlatova.
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékanky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yv8W
Moje poznámka
Zapékanky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yv8W
Nejnovější recepty
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 4 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 12 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 12 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Grilované krevety
Fitulka před 50 minutami
Smažený sýr "bez smažení"
Fitulka před 53 minutami
Masové koule na žampionech
Fitulka před 1 hodinou
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Standby před 1 hodinou
Žampiónová polévka
Janysekm před 2 hodinami
Jednoduché langoše
PetrZappa před 3 hodinami
Květákové placičky
TondaJ před 4 hodinami
Bílkový chlebíček
stefi.f47 před 5 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 11 hodinami
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
zapekanky,
zapékanky recept,
zapekanky - tecept,
zapekanky recepty,
zapekanka,
tvarohova zapekanka,
recept zapekanky,
recept na zapekanky,
zapikanky,
zapékanka recept,
mleté maso recepty do trouby,
zapekanki,
příprava zapékanky,
zapekanky top recepty,
braun kuchařka,
zapékanka bageta,
cuketová zapékanka,
recepty zapekánky,
zapekanek,
zapjekanky
Suroviny:
maso vepřové mleté,
omáčka boloňská,
lečo,
kečup sladký,
olej,
bageta,
sýr eidam,
pórek,
kapie červená
Komentáře (8)
Je třeba hotovou omáčku rozmixovat ponorným mixérem. Už jsem to připsala...