Libečková sůl
Libečková sůl je aromatická směs, ideální pro dochucování polévek, omáček, masových pokrmů, salátů a dalších jídel. Libeček, známý také jako „maggi bylinka“ kvůli své podobné chuti jako oblíbená tekutá dochucovadla, je ceněn pro své bohaté aroma a schopnost zvýraznit chuť pokrmů.
Postup přípravy
Sůl po vysušení dáme do skleniček a skladovat můžete ve spíži nebo mrazáku. Sůl bylinky konzervuje. Krok 3: Jako dochucovadlo se dá použít do čehokoliv, ryby, polévky, saláty...
Zveřejněno 1. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Libečková sůl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Ejl
Moje poznámka
Libečková sůl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Ejl
Nejnovější recepty
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Kapr se zeleninou a houbami
Přidáno před 4 hodinami
Kapr pečený na kmíně s nastavovanou kaší
Přidáno před 4 hodinami
Linecké skořicové kytičky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké čtverečky s mašličkou
Přidáno před 5 hodinami
Nakládané tvarůžky
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 2 hodinami
Plovdivské maso
zvon23 před 2 hodinami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 5 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 6 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 6 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
HanaNova před 8 hodinami
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 9 hodinami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 10 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 10 hodinami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 13 hodinami
Komentáře (5)