Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Tato křidélka z fritézy představují zdravější alternativu klasických smažených křidélek. Díky kombinaci vybraného koření v marinádě získají křidélka bohatou chuť, zatímco horkovzdušná fritéza zajistí jejich dokonalou křupavost s minimálním množstvím oleje.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 081 kJ / 1 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,88 g |
Tuky | 139,65 g |
Vláknina | 1,11 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 4,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zYE
Moje poznámka
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zYE
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 4 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 1 minutou
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 27 minutami
Krupičková polévka
taleonka10 před 57 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 1 hodinou
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 2 hodinami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 3 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 3 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 3 hodinami
Květákové karbanátky
Valis před 4 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 4 hodinami
Suroviny:
křídla kuřecí,
majonéza,
omáčka chilli sladká,
hořčice,
paprika sušená sladká,
omáčka sojová,
česnek sušený,
pepř,
paprika sušená pálivá,
sůl
Komentáře (5)