Vepřový bok se zadělávanou kapustou
Pečený šťavnatý bůček je česká klasika, která pořádně zasytí. Podáváme ho s bramborovými knedlíky a vařenou kapustou. Ta nejen že skvěle chutná, ale obsahuje také spoustu vitamínů.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 414 kJ / 4 879 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 178,35 g |
| Tuky | 310,89 g |
| Vláknina | 65,80 g |
| Cholesterol | 708 mg |
| Sodík | 4,84 g |
| Sůl | 11,11 g |
| Sacharidy | 319,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový bok se zadělávanou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M89M3
Moje poznámka
Vepřový bok se zadělávanou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M89M3
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Oříškový sen - sušenky
cernar před 32 minutami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 17 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 17 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 17 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 18 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 19 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 20 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 20 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 21 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 21 hodinami
Suroviny:
bok vepřový bez kosti,
česnek,
cibule,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
sůl,
kapusta,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
smetana,
kmín drcený,
sůl,
pepř mletý,
brambory,
mouka hrubá,
vejce,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.