Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Silvestrovský plněný vepřový bok

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min

240 min (60 min příprava + 180 min tepelná úprava)

13. 12. 2016 13:39

Suroviny

Porce: 10-12

Nutriční hodnoty

Energie8 964 kJ / 2 142 kcal
Bílkoviny193,42 g
Tuky149,82 g
Vláknina0,42 g
Cholesterol 954 mg
Sodík 8,71 g
Sůl21,41 g
Sacharidy4,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Studený upečený bok, nakrájený na plátky, je lákavé pohoštění nejen na Silvestra, ale i na rodinných oslavách.

Recept najdete na mých stránkách: http://www.varimesmarcelou.cz/veprove-maso/recept-...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

rozmarynaH

14. 12. 2016 10:58

drakoska:-K, mika59:-K, nanny:-K, Anna Kociková:-K. Všem posílám velké předvánoční díky:-K:-K

Anna Kocikova

13. 12. 2016 21:54

:-K:yes:

nanny

13. 12. 2016 18:01

<3:-K:yes:

mika59

13. 12. 2016 17:44

Líbí se mi recept i fotka..:yes::yes:;-)

drakoska

13. 12. 2016 17:34

:yes::yes:<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: paprikový bok recept vepřový bok vepřový bok recepty plneny veprovy bok plněný vepřový bok recepty vepřový bok s paprikou vepřový bok recept plněný bok veprovy bok v paprice recept na úpravu vepřového boku silvestrovský bok alobalu vepřový bok paprikovy kapsa s veproveho boku bok v celku recept na paprikový bok veprovy bok napaprice bok v paprice uprava veprovy bok maso plnněný boku vepřový paprikový bok

Suroviny: bok vepřový bez kosti, maso hovězí mleté, bok uzený, plec vepřová, pepř mletý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, voda, vejce, sůl, rozmarýn sušený, koření oregáno sušené, feferonka, sůl hrubozrnná, med, sádlo, česnek, sádlo, vývar, alobal

TopRecepty.cz

Silvestrovský plněný vepřový bok

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3myr