Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Silvestrovský plněný vepřový bok

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 180 min

240 min (60 min příprava + 180 min tepelná úprava)

13. 12. 2016 13:39

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Nutriční hodnoty

Energie10 785 kJ / 2 578 kcal
Bílkoviny197,11 g
Tuky181,37 g
Vláknina8,82 g
Cholesterol 981 mg
Sodík 12,72 g
Sůl31,41 g
Sacharidy36,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Studený upečený bok, nakrájený na plátky, je lákavé pohoštění nejen na Silvestra, ale i na rodinných oslavách.

Recept najdete na mých stránkách: http://www.varimesmarcelou.cz/veprove-maso/recept-...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rozmarynaH rozmarynaH

31. 12. 2022 11:18

Marie Svarcova: Maruško, děkuji:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

31. 12. 2022 09:29

:-)<3:yes::yes::-K

rozmarynaH rozmarynaH

14. 12. 2016 10:58

drakoska:-K, mika59:-K, nanny:-K, Anna Kociková:-K. Všem posílám velké předvánoční díky:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 12. 2016 21:54

:-K:yes:

nanny

13. 12. 2016 18:01

<3:-K:yes:

mika59 mika59

13. 12. 2016 17:44

Líbí se mi recept i fotka..:yes::yes:;-)

drakoska drakoska

13. 12. 2016 17:34

:yes::yes:<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: paprikový bok recept vepřový bok vepřový bok recepty plneny veprovy bok plněný vepřový bok recepty vepřový bok s paprikou vepřový bok recept plněný bok veprovy bok v paprice recept na úpravu vepřového boku silvestrovský bok alobalu vepřový bok paprikovy kapsa s veproveho boku bok v celku recept na paprikový bok veprovy bok napaprice bok v paprice uprava veprovy bok maso plnněný boku vepřový paprikový bok

Suroviny: bok vepřový bez kosti, maso hovězí mleté, bok uzený, plec vepřová, pepř mletý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, voda, vejce, česnek, sůl, rozmarýn sušený, koření oregáno sušené, feferonka, sůl hrubozrnná, med, sádlo, česnek, sádlo, vývar masový

TopRecepty.cz

Silvestrovský plněný vepřový bok

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3myr