Pečený medový salát
V chladnějších dnech přijde vhod skvělý teplý salát z pečené zeleniny. Pečením zelenině dodáme výraznější chuť, kterou ještě podpoříme medem. Po upečení zeleninu pokapeme jednoduchým dresinkem a můžeme podávat.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 149 kJ / 753 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,63 g |
Tuky | 33,02 g |
Vláknina | 9,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 107,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený medový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB8Bn
Moje poznámka
Pečený medový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB8Bn
Nejnovější recepty
Domácí tatarák z lososa
Přidáno před 1 hodinou
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 4 hodinami
Křehký rebarborový koláč
Přidáno před 5 hodinami
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 12 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno 22. 5. 2025 15:02
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 22. 5. 2025 13:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaové cookies
Ashelin před 2 hodinami
Tiramisu od Itala
Elzis před 4 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Robik před 4 hodinami
Kuřecí vývar z PH
Robik před 4 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Cinderka před 5 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Rychlá rajská omáčka
Standby před 9 hodinami
Cuketová zeleninová polévka bez mouky
Lenka Sedlackova před 9 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
janatka před 10 hodinami
Buchty na páře
janatka před 10 hodinami
Suroviny:
cuketa,
dýně hokkaido,
mrkev,
cibule,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
med,
ocet vinný bílý,
hořčice dijonská
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.