Bažant nadivoko
Bažant je lahůdkou vyhledávanou už po staletí. Jeho jemné maso je velmi zdravé a není tučné. Aby nebylo příliš suché, poklademe ho plátky slaniny a pečeme s kořenovou zeleninou, jablkem a červeným vínem.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYRBV
Moje poznámka
Bažant nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYRBV
Nejnovější recepty
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 57 minutami
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovice zapečená s cibulí a loveckým sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Pečené uzené se zelím a haluškami
Přidáno před 4 hodinami
Rajská omáčka z protlaku
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové maso na hořčicích
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstoviny s dýní a rajčaty
Sydner před 2 minutami
Linecké cukroví, které se nekroutí
Merylas před 29 minutami
Sterilovaný jablečný mošt
Merylas před 30 minutami
Rýže s hráškem
Merylas před 30 minutami
Ořechy v karamelu
Merylas před 31 minutami
Vepřová plec na kmíně
Jan Nemec před 1 hodinou
Jablkový závin z listového těsta
Barunka-kucharinka1989 před 3 hodinami
Křehká vepřová játra
janatka před 3 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 5 hodinami
Nejlepší špenát
KetyHu před 7 hodinami
Suroviny:
bažant,
sůl,
špek,
zelenina kořenová,
jablko,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
tymián,
víno červené,
slanina
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.