Bažant nadivoko
Bažant je lahůdkou vyhledávanou už po staletí. Jeho jemné maso je velmi zdravé a není tučné. Aby nebylo příliš suché, poklademe ho plátky slaniny a pečeme s kořenovou zeleninou, jablkem a červeným vínem.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYRBV
Moje poznámka
Bažant nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYRBV
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 8 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 9 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 14 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 18 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 8 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 8 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 9 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 11 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 12 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 14 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 15 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 15 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 16 hodinami
Suroviny:
bažant,
sůl,
špek,
zelenina kořenová,
jablko,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
tymián,
víno červené,
slanina
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.