Červená zelňačka
Zelňačka je ideální polévka do sychravého počasí. Dobře zahřeje, zasytí a dodá tělu potřebné vitamíny. Ochutnejte ji i v této trochu jiné verzi s červenou řepou, sušenými švestkami a povidly. Ty dobře vyvažují chuť kysaného zelí.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEGk
Moje poznámka
Červená zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEGk
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 18 minutami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 49 minutami
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 13 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 15 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
Roubalka8 před 30 minutami
Jahodové muffiny
Petra.21 před 1 hodinou
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 10 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 11 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 13 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 14 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 14 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 15 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 15 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 15 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
zelí kysané,
cibule,
máslo,
bobkový list,
švestky sušené,
povidla švestková,
česnek,
sůl,
pepř,
omáčka sojová tamari,
petrželka
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.