Zapečený karbanátek
Mezi oblíbené české pokrmy patří bezesporu karbanátky, které nemusí být nutně smažené, připravit se dají i v troubě. Krásně šťavnaté maso, pečené společně s cuketou, cibulí a rajčetem, s rozpuštěným sýrem na povrchu, potěší vaše chuťové pohárky.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený karbanátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2AYK
Moje poznámka
Zapečený karbanátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2AYK
Nejnovější recepty
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 1 hodinou
Čočka se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle s krevetami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kostky po domažlicku
Přidáno před 4 hodinami
Rychlokuře na kari
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
pribrska před 15 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 18 minutami
Klášterské řezy
Petronilka před 32 minutami
Pepanovy plněné řízky
Merylas před 1 hodinou
Šlehačková rychlá bábovka
Lenxka před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
majdaspatenkova před 2 hodinami
Jemné majonézové raženky
Wanilor před 2 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Alexandr před 2 hodinami
Vepřové na kari a zázvoru
Danoouch před 2 hodinami
Mřížkový "smetanový" koláč
alca2 před 2 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
cuketa,
škrob,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
strouhanka,
cuketa,
cibule,
rajče,
sýr,
cibule červená,
olej
Komentáře (2)