Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

22. 8. 2010 16:31

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 806 kJ / 1 866 kcal
Bílkoviny144,29 g
Tuky134,50 g
Vláknina3,64 g
Cholesterol 356 mg
Sodík 2,75 g
Sůl6,83 g
Sacharidy17,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento guláš je nejslovenštější guláš ze všech slovenských gulášů, co jich na internetu je.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

evosheek

21. 11. 2017 17:20

Martin: Dík za upozornění. Chyba ale není na mé straně. Jak je vidět z komentářů, původní suroviny byly zadány správně. Hned to opravím.

Martin

17. 11. 2017 21:43

Suroviny

Vajíčka 3 ks 250 g Sýr Mascarpone 400 g Smetana ke šlehání Cukr Hořká čokoláda Kokosová moučka Trocha rozpustné kávy (uvařené) 5 cl Pomerančový likér Podlouhlé piškoty
:-?:-?:-?

vybusna

29. 9. 2011 10:19

boze...tejaja je vychod, magdalenka zapad a ja som stred...a hlasim, ze som sa s bryndzou v gulasi v zivote nestretla...ale recept samozrejme nekritizujem, netusim vobec ako by to mohlo chutit

JanaDorazinova

29. 9. 2011 09:14

:-p:yes::yes:

clupmi

20. 4. 2011 19:06

Také si myslím, že to vůbec nemusí být špatné:yes::yes::yes: a technologický postup opakovaného "vydušení" má určitě svůj význam:-!:-!:-! moje babička takto dělala celé dopoledne roštěnky na kamnech, ty se na jazyku samy rozplynuly. :-!:yes:

MARTA U

22. 8. 2010 23:01

Na Slovensko -Bratislava a Vysoké Tatry-jsem jezdívala každé prázdniny,ale brynzu do gulaše to jsem se tam s tím ještě nesetkala.no,nevím,nevím.

magdalenka

22. 8. 2010 21:31

Je to najslovenskejšie kvôli tej bryndzi? Zaujímavé...ako tejaja, ani ja som sa s niečím takýmto nestretla, hoci po Slovensku som sa nacestovala dosť...

tejaja

22. 8. 2010 18:48

Neviem, či naslovenskejší, ale pridávať bryndzu do gulášu, to počujem prvý raz. Tým nechcem povedať, že to nie je dobré, práve naopak, môže to byť chutné ;-):-D

***

22. 8. 2010 17:04

LuxuS:-!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: bratislavský guláš hovězí guláš slovensky slovenské recepty bratislavske lokše slovenský hovězí guláš recept na bratislavsky guláš slovenský vepřový guláš sovensky gulas soversky gulas slovenský guláš s paprikou postup recept ze slovenska gulaš hovězi slovenský hovězí guláš technologický postup sllovensky gulas kdy se vydusí voda samuraj z divočáka divocak gulas samuraj svovenski gulaš tmavej gulas slovenský likér

Suroviny: olej, slanina anglická, cibule, maso hovězí, vývar hovězí, paprika sušená sladká, kmín celý, voda, brynza, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rmJw