Černá čočka beluga s rajčaty, kapií, uzeným masem a volskými oky
Tento recept je dalším důkazem, že z čočky můžeme s minimem času připravit vynikající sváteční pokrm. Čočka beluga má výhodu v tom, že se nerozváří. Krásně se tedy kombinuje s další zeleninou, třeba s kapií a rajčátky, aniž by vznikla kašovitá konzistence.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černá čočka beluga s rajčaty, kapií, uzeným masem a volskými oky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnVJ
Moje poznámka
Černá čočka beluga s rajčaty, kapií, uzeným masem a volskými oky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnVJ
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 6 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 14 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 26 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Suroviny:
čočka černá,
maso uzené,
sůl,
bobkový list,
ocet,
cukr,
cibule,
kapie,
rajče cherry,
maso uzené,
vejce,
cibule,
mouka hladká,
olej
Komentáře (2)