 
		
Aljašská treska svíčková se salátem ze šalotky, kapar a petržele
Opravdu název neklame, i na rybě můžeme najít část zvanou svíčková. Jedná se o tu nejlahodnější část filety. Maso je velmi křehké a šťavnaté. Po jednoduché úpravě orestování ji podáváme se svěžím salátem ze šalotky, kapar a okurek.
Postup přípravy
	Krok 1: Šalotku nakrájíme na tenké nudličky a nakládané okurky na tenké plátky. Smícháme s kapary, petrželkou, lžící olivového oleje a hořčicí.
	Krok 2: Takto připravený salát dochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem.
	Krok 3: Aljašskou tresku svíčkovou Nowaco orestujeme na olivovém oleji cca 2-3 minuty z každé strany, osolíme, opepříme a můžeme servírovat s čerstvým salátem.
Zveřejněno 6. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Aljašská treska svíčková se salátem ze šalotky, kapar a petržele
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkg9k
Moje poznámka
					 
				
Aljašská treska svíčková se salátem ze šalotky, kapar a petržele
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkg9k
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Rajská omáčka
prichystalr před 7 minutami
	
			 
	
	
Pečená krkovička
[email protected] před 25 minutami
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 1 hodinou
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 2 hodinami
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 5 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 5 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 6 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 7 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 8 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 9 hodinami
						Suroviny:
						
							treska aljašská, 
						
						
							cibule šalotka, 
						
						
							kapary, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							okurky sterilované, 
						
						
							hořčice hrubozrnná, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (3)