Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sendvič s filety z Aljašky a fenyklem

Luxusní sendvič s chutnou rybou na vás čeká po následování našeho receptu. Ne zcela tradiční suroviny stojí zato zkombinovat a ochutnat. Věřte, že kapary, ryba a fenykl na máslem ovoněné housce budou prostě delikátní.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

22. 11. 2023 17:43

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 172 kJ / 997 kcal
Bílkoviny2,78 g
Tuky107,40 g
Vláknina1,30 g
Cholesterol 156 mg
Sodík 1,39 g
Sůl3,41 g
Sacharidy4,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

  1. Chcete-li si dopřát skvělý oběd či večeři, pořiďte si NOWACO Filety z Aljašky. Maso z mořské štiky kanadské je křehké a šťavnaté. Výborné jsou na zapékáni, smažení či si je můžete připravit v páře.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 11. 2023 09:20

:-)<3:yes::yes: určitě bych si pochutnala filety i fenykl máme rádi i bez té housky:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 11. 2023 18:26

Filety z Aljašské tresky jsou u nás ve velké oblibě<3Ale v tomto podání určitě ne:-(Uznávám,že každému chutná něco jiného;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: houska hamburgerová, fenykl, majonéza, okurky sterilované, lák z okurek, kapary, petržel, máslo, olej olivový, šťáva citronová, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Sendvič s filety z Aljašky a fenyklem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJnnl