Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarské vepřové ragú

Pikantní vepřová směs na maďarský způsob je plná chutí. Papriková klobáska, cherry rajčata a čerstvá paprika doplňují vepřové maso ve šťávě z masového vývaru. Přidejte opečené brambory a máte výbornou a chutnou večeři.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: V hrnci osmahneme na sádle na klínky nakrájenou cibuli do sklovata. Přidáme protlak a chvilku restujeme. Přidáme na menší kostky nakrájené maso, osolíme, okořeníme a opečeme ho ze všech stran Krok 2: Zalijeme vývarem a dusíme téměř do měkka. Přidáme nakrájenu papriku, klobásu, rajčata a dodusíme. Krok 3: Ragú nezahušťujeme, šťávu necháme vydusit do požadované hustoty.

TIP: Jak na domácí rajčatový protlak

Zveřejněno 16. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maďarské vepřové ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dkw6k

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maďarské vepřové ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dkw6k

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
plec vepřová, cibule, sádlo, paprika čerstvá červená, rajče cherry, klobása papriková, protlak rajčatový, vývar masový, sůl, pepř mletý, koření nové koření mleté

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu