Jehněčí hřebínek na rozmarýnu
Jehněčí maso je velmi zdravé, má minimum tuku a nemá typické aroma skopového. Opečená jehněčí žebírka podávaná s bramborovými noky ochucenými česnekem a bylinkami vás o tom přesvědčí. Uvidíte, že si pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí hřebínek na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1vY
Moje poznámka
Jehněčí hřebínek na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1vY
Nejnovější recepty
Kynuté meruňkové knedlíky
Přidáno před 55 minutami
Cuketové hranolky
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová bábovka
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno 26. 6. 2025 11:01
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno 26. 6. 2025 10:54
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno 26. 6. 2025 07:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lučinová pomazánka s vajíčky a okurkou
Atram55 před 19 minutami
Ovocné muffinky s ořechy
kmatyasova před 1 hodinou
Koprová omáčka
Helenka1993 před 1 hodinou
Cuketová omáčka se sýrem
Wanilor před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Anna.Milkova před 4 hodinami
Žemlovka se snehem
Lenka1980 před 4 hodinami
Krůtí nudličky se šunkou
Honza62 před 5 hodinami
Krémová kedlubnová polévka
Daduse před 5 hodinami
Nejlepší bublanina
mjanickam před 10 hodinami
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 18 hodinami
Suroviny:
česnek,
máslo,
olej,
rozmarýn,
cibule červená,
česnek mědvědí,
sůl,
pepř mletý,
noky bramborové
Komentáře (2)