Zapékaná mrkev s brynzou
Hlavní roli v tomto jednoduchém jídle hraje obyčejná mrkev. Její sladká chuť se skvěle doplňuje se smetanovou omáčkou a jemně pikantní brynzou. Mrkev s omáčkou zapečeme a podáváme s novými bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaná mrkev s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVqm
Moje poznámka
Zapékaná mrkev s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVqm
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 16 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 19 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 15 minutami
Bramborové knedlíky
essinKa před 20 minutami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 40 minutami
Zelná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Dršťková polévka I
Ellen1 před 1 hodinou
Residential Properties
ResidentialProperties před 1 hodinou
Katův šleh po mém
Adams-alena před 1 hodinou
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 2 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 2 hodinami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 2 hodinami
Suroviny:
mrkev,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana,
brynza,
žloutek,
tuk,
strouhanka
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.