Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 066 kJ / 2 884 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,31 g |
Tuky | 127,21 g |
Vláknina | 10,15 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 8,66 g |
Sacharidy | 274,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané těstoviny s květákem a brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7yn
Moje poznámka
Zapékané těstoviny s květákem a brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7yn
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 16 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 2 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 8 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 8 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 13 hodinami
Tématické fráze:
zapečené těstoviny s brynzou,
kolínka s brynzou,
brynzové zapékané těstoviny,
teatoviny s brinzou,
recepty z brynzy,
zapékaný květák s těstovinami,
brynza recepty,
zapečene těstoviny s květakem,
zapečené těstoviny z květakem,
zapeceny karfiol s bryndzou,
testoviny zapečené s brynzou,
zapečené nudle s květákem,
recepty s brynzou,
testoviny s bryndzou,
testoviny zapekane s brinzou,
rezance s brynzou,
těstoviny s květákem
Suroviny:
těstoviny nudle,
květák,
brynza,
smetana zakysaná,
sýr uzený,
vejce,
sůl,
pepř bílý mletý,
olej,
pažitka
Komentáře (3)