Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Typickou polévkou pro řeckou kuchyň je Avgolemono, kterou si můžete dopřát i v letních dnech, kuřecí polévka se žloutky, dochucená citronem, vás příjemně osvěží. Neváhejte a pusťte se do její přípravy.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGZJ
Moje poznámka
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGZJ
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 9 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 5 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 6 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 6 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 8 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 8 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 8 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 8 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 9 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 10 hodinami
Suroviny:
kuře,
sůl,
pepř celý,
bobkový list,
tymián sušený,
cibule,
voda,
pórek,
mrkev,
rýže,
olej olivový extra virgin,
pepř mletý,
žloutek,
citron,
citron
Komentáře (1)