Ovarová polévka podle ČSN
Zabijačkové pochutiny patří k české kuchyni zejména v zimním období. Připravte si domácí ovarovou polévku z vepřové hlavy podle tradičních norem. Se spoustou koření a s kroupami zahřeje i zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJrB
Moje poznámka
Ovarová polévka podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJrB
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 21 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 21 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 20 minutami
Vrstvený salát
Haname před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 3 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 5 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 5 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 6 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 6 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 6 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 6 hodinami
Mila kuličky
Marule před 7 hodinami
Suroviny:
hlava vepřová,
voda,
sůl,
koření nové koření,
česnek,
cibule,
pepř mletý,
kroupy,
kroupy,
koření polévkové,
majoránka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.