Ředkvičkovo-křenová pomazánka
Rozpečené bagetky s voňavým bylinkovým máslem a pikantní tvarohovou pomazánkou s krenexem podáváme ozdobené ředkvičkami a jarní cibulkou. Můžeme si je vychutnat třeba jako večeři.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičkovo-křenová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGzz
Moje poznámka
Ředkvičkovo-křenová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGzz
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 16 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 5 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 6 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 7 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 8 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 9 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 10 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 10 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 11 hodinami
Suroviny:
ředkvičky,
cibule s natí,
krenex,
tvaroh polotučný,
sůl,
sůl bylinková,
pepř mletý,
bageta,
máslo,
česnek
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.