Ředkvičkovo-křenová pomazánka
Rozpečené bagetky s voňavým bylinkovým máslem a pikantní tvarohovou pomazánkou s krenexem podáváme ozdobené ředkvičkami a jarní cibulkou. Můžeme si je vychutnat třeba jako večeři.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičkovo-křenová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGzz
Moje poznámka
Ředkvičkovo-křenová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGzz
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 3 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 6 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 9 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 10 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 11 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 11 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 13 hodinami
Suroviny:
ředkvičky,
cibule s natí,
krenex,
tvaroh polotučný,
sůl,
sůl bylinková,
pepř mletý,
bageta,
máslo,
česnek
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.