Ředkvičkovo-křenová pomazánka
Rozpečené bagetky s voňavým bylinkovým máslem a pikantní tvarohovou pomazánkou s krenexem podáváme ozdobené ředkvičkami a jarní cibulkou. Můžeme si je vychutnat třeba jako večeři.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičkovo-křenová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGzz
Moje poznámka
Ředkvičkovo-křenová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGzz
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 11 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 16 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 1 hodinou
Kuřecí čína
mcmiruska před 1 hodinou
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 2 hodinami
Tvarohové lívance
boomgo před 2 hodinami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 3 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 13 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 16 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 17 hodinami
Suroviny:
ředkvičky,
cibule s natí,
krenex,
tvaroh polotučný,
sůl,
sůl bylinková,
pepř mletý,
bageta,
máslo,
česnek
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.