Celerová sekaná
Na přípravu této dobré a šťavnaté sekané nepotřebujete žádné maso. Základ tvoří uvařený a nastrouhaný celer, ke kterému přidáte další zeleninu. Sekanou upečte v troubě zabalenou do alobalu.
Postup přípravy
Krok 1: Celer uvaříme do poloměkka a prochladlý najemno nastrouháme.
Krok 2: Přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a ostatní suroviny, zamícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou.
Krok 3: Necháme hodinu odpočinout, aby se vlhkost vsákla do strouhanky a krupice.
Krok 4: Alobal potřeme olejem a posypeme strouhankou.
Ze směsi utvoříme váleček, zabalíme ho do alobalu a pečeme na plechu 20 minut při teplotě 180 °C. Krok 5: Pak alobal odstraníme a zprudka dopečeme dozlatova.
Ze směsi utvoříme váleček, zabalíme ho do alobalu a pečeme na plechu 20 minut při teplotě 180 °C. Krok 5: Pak alobal odstraníme a zprudka dopečeme dozlatova.
Zveřejněno 10. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o26Q3
Moje poznámka
Celerová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o26Q3
Nejnovější recepty
Italský kaštanový koláč
Přidáno před 15 minutami
Mrkvová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí quesadilla
Přidáno před 3 hodinami
Vínové cukroví
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové placky se škvarky podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 14 hodinami
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchá roláda pro začátečníky
Lada Kašparová před 7 minutami
Jablečný páj - koláč
Jan Nemec před 28 minutami
Bílkový chlebíček I.
Panova před 54 minutami
Kachna bez práce
Zaneta34 před 57 minutami
Hamburgerové bulky
Zelnak před 2 hodinami
Pomalá kachna
dalibor57 před 4 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 14 hodinami
Plovdivské maso
zvon23 před 14 hodinami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 17 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 17 hodinami
Suroviny:
celer,
mrkev,
hrášek sterilovaný,
kukuřice sterilovaná,
fazole červené,
vejce,
sůl,
koření do mletého masa,
česnek,
petrželka,
krupice,
moučka škrobová,
olej,
strouhanka
Komentáře (1)