Halušky s peperonatou
Lehký zeleninový pokrm jako stvořený pro letní dny. Podušená směs paprik, rajčat a cibule si bude skvěle rozumět s haluškami, jako je tomu v tomto receptu. Hravě poslouží i jako příloha, teplá i studená, k masu, rybám a sýrům.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky s peperonatou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN5jw
Moje poznámka
Halušky s peperonatou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN5jw
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 1 hodinou
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 2 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 14 minutami
Celerová pomazánka
Majkaa před 2 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 2 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 3 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 4 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Strasak před 5 hodinami
Hrášková polévka (krém) s krutony
Dasmid před 5 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Mamkanamka před 5 hodinami
Cuketový koláč
Jindriskas před 7 hodinami
Suroviny:
halušky,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá zelená,
cibule,
rajče,
olivy,
olej,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
koření provensálské,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)