Řízečky z vepřové panenky
Nejšťavnatějším kouskem vepřového masa je oblíbená panenka. Řízky z panenky jsou krásně křehké a zachovají si svojí šťavnatost a hodí se pro slavnostnější příležitosti. Podáváme je s bramborovým salátem.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízečky z vepřové panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y10q
Moje poznámka
Řízečky z vepřové panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y10q
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 11 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 16 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 49 minutami
Likérové špičky
Sahula před 2 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 3 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 3 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 3 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 4 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 4 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 4 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 4 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
vejce,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.