Marinované výpečky z vepřového kolena

Vepřové maso Doba přípravy: Marinovaní a dvě hodiny pečení 3 názory

Vepřové maso Doba přípravy: Marinovaní a dvě hodiny pečení 3 názory

Suroviny 4 porce

vepřové koleno
Marináda:
2 lžíce oleje
2 stroužky prolisovaného česneku
1 polévková lžíce sójové omáčky
grilovací koření
1 lžíce medu
sůl
pepř
10 stroužků česneku vcelku
2 velké cibule nakrájené na silnější měsíčky

Postup přípravy receptu

  1. Koleno vykostíme (z kostí můžeme udělat polévku, která je výborná), nakrájíme na kostky a osolíme, opepříme. Přidáme olej, prolisovaný česnek,.grilovací koření, sojovku, med a promícháme. Dáme do lednice přes noc.

  2. Troubu předehřejeme, do zapékací mísy, pekáčku (v mém případě remoska) dáme trochu oleje, rozehřejeme a dáme maso. Po půl hodince podlijeme pivem, přidáme oloupané stroužky česneku, zamícháme. Po další půl hodině přidáme cibuli, promícháme a za občasného promíchnutí pečeme doměkka.

  3. Jako příloha je dobré zeli (já měla cuketové), knedlík,
    bramborová kaše, pečivo. Polijeme výpekem.

Komentáře k receptu Marinované výpečky z vepřového kolena

Tématické fráze: vepřové výpečky vypecky z kolena vepřové koleno výpečky z vepřového kolena vepřové koleno v remosce vepřové výpečky v remosce pomazanka z vypecku recept na vepřové výpečky vepřové koleno recept marinované výpečky recept marinada na vypecky recepty vypecky z kolena marinované výpečky vepřové výpečky z kolena nakladane výpečky vepřové koleno marinované- recept výpečky recept recept na vepřové koleno recepty z vepřového kolena vypecky z veproveho na kolena