Vepřová krkovice po selsku
Krásně rozpadající se šťavnaté maso, příjemně vonící po česneku. Sbíhají se vám sliny? Pak neváhejte a pusťte se do přípravy vepřové krkovice po selsku, Podávat ji můžeme s bramborovým knedlíkem a špenátem.
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová krkovice po selsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDkPo
Moje poznámka
Vepřová krkovice po selsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDkPo
Nejnovější recepty
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 5 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 16 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 20 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 25 minutami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 48 minutami
Bramborové knedlíky IV
Beruna před 2 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
jitule123 před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Supak28 před 2 hodinami
Valašská kyselice
Topmoni před 3 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý
Komentáře (1)