Vepřová krkovice po selsku
Krásně rozpadající se šťavnaté maso, příjemně vonící po česneku. Sbíhají se vám sliny? Pak neváhejte a pusťte se do přípravy vepřové krkovice po selsku, Podávat ji můžeme s bramborovým knedlíkem a špenátem.
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová krkovice po selsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDkPo
Moje poznámka
Vepřová krkovice po selsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDkPo
Nejnovější recepty
Kotlety s česnekovo-nivovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Svatomartinská stehna
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Přidáno před 6 hodinami
Asijská zeleninová směs pěti vůní
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 8 hodinami
Pečený krůtí krk
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kebaby z mletého masa na grilu
magdalenka před 1 hodinou
Květákový dhal
JanaMar před 1 hodinou
Pikantní utopence
magdalenka před 1 hodinou
Cukrářské jablečné řezy
magdalenka před 1 hodinou
Játrové knedlíčky do polévky
magdalenka před 1 hodinou
Utopenci
magdalenka před 1 hodinou
Pita - chléb blízkého východu - pečený doma
magdalenka před 1 hodinou
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
magdalenka před 1 hodinou
Masové kuličky v rajské omáčce
Ellisska před 2 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
BinaSa před 2 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý
Komentáře (1)