Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře po selsku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 4. 2008 07:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 227 kJ / 532 kcal
Bílkoviny2,09 g
Tuky56,86 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Nejlépe to chutná s opečenými bramborami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lidunka76

21. 10. 2021 20:26

Díky , za nás super

Marie Svarcova

21. 10. 2021 08:13

:-)<3 pěkný recept i fotečka :-K

maris maris

21. 7. 2009 08:38

Drobku, moc jsme si pochutnali, bylo to výborné:-p, dělala jsem z prsíček, rozmarýn mám čerstvý. Dávám Ti bodík:yes:

zizala zizala

24. 4. 2008 09:19

Maso jsem dosud protýkala jen slaninou, česnekem, párkem nebo mrkví. Ten rozmarýn je, předpokládám, čerstvý, suchý by se asi lámal...Rozhodně to zkusím, vypadá to opravdu chutně. Jinak já místo protlaku dávám sterilovaná loupaná rajčata, hlavně v zimě, když jsou ta čerstvá taková "umělá" :-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: recepty kuře recept na kuře kuře na protlaku recepty na kure pečené kuře po selsku recepty z kuřete kuřecí po selsku recept kure kuře recepty kachna po selsku recepty z kuřat kure pecene po selsku kureci prsa po selsku kuře protlak kuřecí maso po selsku recepty - kuře hovězí pecene po selsku kuřecí nudličky po selsku kureci platek po selsku hovězí po selsku

Suroviny: kost, rozmarýn, česnek, slanina, olej, protlak, vývar, petrželka

TopRecepty.cz

Kuře po selsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E4m