Segedín z trouby
Česká klasika v ještě jednodušší verzi. Segedín z trouby je ideální pro ty, kteří si chtějí vaření zjednodušit, ale přesto si skvěle pochutnat. Stačí jen vše smíchat a nechat troubu, ať udělá veškerou práci za vás.
Postup přípravy
Krok 1: Troubu předehřejeme na 250 °C.
Krok 2: Maso nakrájíme na kostky, cibuli najemno.
Krok 3: Všechny suroviny dáme do pekáčku, okořeníme a zalijeme vývarem.
Krok 4: Vše promícháme a přikryté pečeme 80-90 minut.
Krok 5: Dle potřeby naředíme převařenou vodou.
Krok 6: Podáváme s houskovým knedlíkem, nebo chlebem.
Zveřejněno 4. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedín z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN596
Moje poznámka
Segedín z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN596
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 11 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 15 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 19 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 3 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 5 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 5 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 6 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 6 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 7 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 7 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 7 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 7 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
zelí kysané,
cibule,
smetana ke šlehání,
vývar masový,
solamyl,
olej,
kmín drcený,
paprika,
paprika sušená pálivá,
sůl
Komentáře (1)