Lehce pikantní celerové hranolky

mika59 Kuchařka: mika59

Zeleninová jídla 3 názory

Suroviny

velký celer cca 800 g
1 lžíce tatarské omáčky
1 lžíce majonézy
1 lžička uzené papriky
1 lžička sušeného česneku
1/2 lžičky pálivé papriky (podle chuti)
pepř
hrubozrnná sůl
Recept si zatím oblíbilo 22 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Celer očistíme a nakrájíme na cca 1 cm plátky a ty nakrájíme na hranolky. Smícháme tatarku, majonézu, obě papriky, pepř a česnek. Hranolky pořádně směsí obalíme a vsypeme na plech s pečícím papírem.

  2. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C do zlatova. Před dopečením můžeme zvýšit na 220 °C. Hotové posypeme solí a podáváme s oblíbeným dipem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 34 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Lehce pikantní celerové hranolky

  • casino casino

    citronek:
    No, tatarka je ochucená majonéza a majonéza je cca 80% oleje..., tak proč ne, že ;-)

    Odpovědět

  • citronek citronek

    tatarka a majonéza v troubě????:-O

    Odpovědět

  • popoluska340 popoluska340

    Nadherne hranolky aj ja robievam s olejom a koreninami,ale vyskusam s tou tatarkou a majonezou:yes::yes::yes::yes::-):-):-):-)

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo