Polévka z mangoldu s cizrnou
Mangold je bohatý na vitamin C a má vysoký obsah železa. Nevíte co z této listové zeleniny připravit? Vyzkoušejte snadnou polévku s cizrnou a čerstvým medvědím česnekem, určitě ji nebudete dělat naposledy.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z mangoldu s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rLmJ
Moje poznámka
Polévka z mangoldu s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rLmJ
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 1 hodinou
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 11 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 13 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 13 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 2 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 2 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 2 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 3 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 3 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 5 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 5 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 7 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 7 hodinami
Suroviny:
mangold,
cizrna,
mrkev,
harissa,
česnek mědvědí,
vývar zeleninový,
sůl,
petržel
Komentáře (2)