Postup přípravy
Necháme asi hodinku odpočinout. Krok 2: Troubu rozpálíme na 180 °C a candáta pečeme asi 30-40 minut. Krok 3: V kastrolu rozpálíme máslo a vsypeme mraženou zeleninu. ( já jsem měla čínskou - je krásně křupavá ).
Mírně osolíme a asi jenom 5 minut restujeme, aby se zelenina nerozvařila a příliš nezměkla.
Zveřejněno 1. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený candát s máslovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1r2V
Moje poznámka
Pečený candát s máslovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1r2V
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 7 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 8 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 10 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 11 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 13 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 13 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 14 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 14 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 14 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 14 hodinami
Tématické fráze:
candát recepty,
pečený candát v troubě,
uprava candata,
jak upravit candáta,
pečený candát,
kuchyňská úprava candáta,
candat,
ryba na másle se zeleninou,
candát úprava,
recept na úpravu candáta,
candat v troube,
candát recept,
candát pečený v troubě,
candát pečený,
candát na másle,
recepty candát,
recept na candáta,
zelenina na másle,
recept candát,
recepty ryby candát
Suroviny:
candát,
koření na ryby,
olej olivový,
směs zeleninová mražená,
máslo,
sůl
Komentáře (17)
Pro některé,( a zvláště ty neregistrované...
Jak se říká - "Proti gustu...", a tak nechte to moje gusto, prosím, na pokoji. A já se budu na oplátku těšit na záplavu Vašich báječných, zejména rybích receptů. A prosím, už bez té obsáhlé teorie...