Brokolicový chlebíček s cottagem
Lehký a plný chuti – brokolicový chlebíček s cottage sýrem je skvělou volbou pro zdravou svačinu, rychlý oběd i večeři. Kombinace jemné brokolice, vláčného těsta a svěžího sýra zaručuje nejen výbornou chuť, ale i zasycení bez výčitek.
Postup přípravy
Krok 1: Troubu zapneme na 180 °C.
Krok 2: Z brokolice odkrájíme růžičky, opláchneme je , necháme okapat a rozmixujeme. Přidáme ostatní suroviny a dobře promícháme.
Krok 3: Těsto dáme do silikonové formy na chlebíček a vložíme do předem vyhřáté trouby. Pečeme na 180 st. asi 45 minut.
Krok 4: Špejlí vyzkoušíme zda je dost upečený. Necháme vychladnout na mřížce a pak vyklopíme.
Zveřejněno 10. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicový chlebíček s cottagem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73WNO
Moje poznámka
Brokolicový chlebíček s cottagem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73WNO
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 2 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 4 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 4 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 5 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 5 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 6 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 6 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 6 hodinami
Červená řepa
radbastim před 8 hodinami
Suroviny:
brokolice,
vejce,
sůl,
kypřící prášek,
mouka mandlová,
sýr cottage,
tahini
Komentáře (4)
Případně můžete použít 100 g ovesné mouky, či jiné bezlepkové mouky ale je třeba počítat s tím, že výsledek nebude stejný a budete muset upravit i ostatní poměry surovin (dle Vámi zvolené mouky) 😉