Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 775 kJ / 2 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,00 g |
| Tuky | 32,80 g |
| Vláknina | 28,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 432,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše vložíme do pekárny v uvedeném pořadí, já jsem zapnula program základní bílý, střední velikost, kůrka tmavá (mám pekárnu Moulinex).
Zveřejněno 4. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dědův pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voNX
Moje poznámka
Dědův pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voNX
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 11 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 13 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celozrnné housky
Manik před 1 minutou
Margot koláč s jablky
jestedka před 1 hodinou
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 1 hodinou
Řepánky
Jitkazmecka před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 1 hodinou
Jablkový křen
cookamater před 2 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 13 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 13 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 15 hodinami
Tématické fráze:
pšenično žitný chléb,
žitný chléb,
pšenično žitný chléb recept,
pšenično-žitný chléb,
pšenično žitný chléb z pekárny,
domácí chléb z sušeným droždí,
žitný chléb z droždí,
zitny chleb recept,
pšenično žitný chleba,
pšeničnožitný chléb,
pšenično žitný chléb z domácí pekárny,
recept na žitný chléb,
recept žitný chléb,
žitný chleba z droždí,
pšenično žitný chléb domácí pekárna,
domácí žitný chléb,
zitny chleb z domaci pekarny,
domácí pšenično-žitný chléb,
žitný chleba z domácí pekárny,
chléb pšenično žitný
Suroviny:
voda,
olej,
ocet,
sůl,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
kmín celý,
cukr,
droždí sušené
Komentáře (20)
Jo a ještě na většině sáčků se sušeným droždí bývá uvedeno, jakému množství čerstvého droždí odpovídá, ale sáček jsi už asi vyhodila, že?