Bramboračka v PH
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 645 kJ / 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,47 g |
Tuky | 31,18 g |
Vláknina | 26,71 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 352 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 64,02 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2010 15:52


22. 1. 2010 10:20


22. 1. 2010 09:40
Vtip je přeci v tom, že do PH "nahážete" téměř všechno najednou, nastavíte stupeň a dobu vaření - a můžete jít třeba spát, nebo do práce, nebo ven s dětičkama.
Teda má too jednu podmínku, a to časovací zásuvku. Pokud se to naučíte, nastavíte si spuštění varu třeba ve 2 odpoledne a když dorazíte večer uhoněný z práce, máte uvařeno.
Já osobně pomalák miluju. A to natolik, když jsem si vlastní blbostí způsobila prasknutí nádoby, koupila jsem si jiný. Ono se sice v tom původním dál dá vařit, tak ten druhý je ve skříni, ale mít víc místa, užila bych oba.
Závěrem:
Vaření v PH je úsporné co do energie, mnohem méně se podlévá, daleko míň koření a solí a v pohodě se v něm dá dělat skvělé jídlo bez tuků.
Preferuji ten způsob, že do něj nahážu vše potřebné a dál se o to skoro nemusím starat. Nanejvýš kouknu po několika hodinách, jestli není třeba promíchat a tak.

Ještě - pokud jde o vývary z masa (polévky), nemá PH konkurenci
22. 1. 2010 08:37



22. 1. 2010 08:30




21. 1. 2010 23:22

21. 1. 2010 21:48
21. 1. 2010 21:40
21. 1. 2010 21:15

21. 1. 2010 20:53

Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně
Přidáno před 16 hodinami

Kuskusový dezert s ovocem a ořechy
Přidáno před 19 hodinami

Rychlá rajčatová polévka s fazolemi
Přidáno 6. 2. 2023 08:37

Smažená rýže - základní verze
Přidáno 5. 2. 2023 19:02

Rumové kuličky bez tuku
Přidáno 5. 2. 2023 18:20

Pikantní zelný salát s feferonkami
Přidáno 5. 2. 2023 15:46
Právě bylo uvařeno:

Hovězí na divokém koření
uvařil/a Hedvika04
před 2 minutami

Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
uvařil/a Lenulll@a00
před 7 hodinami

Hrstková polévka
uvařil/a lentilka80
před 11 hodinami

Kapustové lívance se slaninou a sýrem
uvařil/a Petra Dvor.
před 12 hodinami

Utopený králík
uvařil/a Petra Dvor.
před 12 hodinami

Bramborová polévka od babičky
uvařil/a Petra Dvor.
před 12 hodinami

Drobenkový koláč - 1/2 porce
uvařil/a Luciferka1
před 13 hodinami

Brčálník – špenátová polévka
uvařil/a Jana domovinka
před 14 hodinami

Chleba ve vajíčku
uvařil/a nyvltovap@seznam.cz
před 14 hodinami

Zapečené špagety s lečem
uvařil/a evinkaaa
před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bramboračka v pomalém hrnci recepty v ph bramboracka v ph bílá bramboračka bramboracka z hlivy too recepty bramborová polévka v pomalém hrnci maďarská bramboračka bramboračka z pomalého hrnce vaření v ph polévky v ph bramboračka z hlívy ústřičné bramboračka pomalý hrnec jak dlouho varit susene houby bramborová polévka z pomalého hrnce jak dlouho se vaří hlíva ústřičná jak dloho se vaří kroupy bramboracka bramboračka v v pomalém hrnci nej bramboracka
Suroviny: brambory, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, kroupy, majoránka, pepř, sůl, kmín celý, sádlo, jíška, houby sušené, voda
Bramboračka v PH
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WLo
10 názorů