Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková smaženice

Ředkvičková smaženice je rychlý a netradiční pokrm, který skvěle využije úrodu této křupavé zeleniny. Kombinace jemně pikantních ředkviček a vajec vás překvapí svou jednoduchostí. Připravit ji můžete jako lehkou snídani či večeři.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Ředkvičky očistíme a nakrájíme na kolečka. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Krok 2: V pánvi na rozpáleném oleji zpěníme cibuli, pak přidáme ředkvičky a smažíme, dokud nezesklovatí. Krok 3: Vmícháme rozšlehaná vejce, osolíme a opepříme. Jakmile vajíčka zhoustnou, je smaženice hotová. Krok 4: Podáváme posypané posekanou pažitkou a s chlebem.

TIP: Ředkvičky - výběr zajímavých receptů

Zveřejněno 31. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková smaženice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YE0Vn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková smaženice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YE0Vn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cibule, ředkvičky, vejce, olej, sůl, pepř mletý, pažitka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu