Jahodové carpaccio
Pokud plánujete letní slavnostní večeři, překvapte své hosty netradičním předkrmem, carpacciem z čerstvých jahod a mozzarelly. V kombinaci s aromatickou mátou vzniká osvěžující a neotřelá chuť, která příjemně překvapí.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6wkR
Moje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6wkR
Nejnovější recepty
Krémová tarhoňa s tuňákem a cottage sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové cheesecake řezy
Přidáno před 5 hodinami
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno před 19 hodinami
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno 9. 6. 2025 12:21
Grilované vepřové steaky s česnekovými výhonky
Přidáno 9. 6. 2025 12:09
Masová haše se šťouchaným bramborem
Přidáno 9. 6. 2025 12:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Michaelka93 před 44 minutami
Tvarohové koblížky (rychlé a chutné)
Kacenecka před 1 hodinou
Holandské řízky
Ala17 před 2 hodinami
Čína od Ajveny
Buba48 před 5 hodinami
Babiččiny kedlubny na smetaně
nespokojenost před 5 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Edibara před 13 hodinami
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Danna před 15 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Vladka321 před 17 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Evculina84 před 18 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 19 hodinami
Suroviny:
jahody čerstvé,
sýr mozzarella,
olej citronový,
ocet balsamiko,
sůl,
máta čerstvá,
pepř růžový
Komentáře (2)