Jahodové carpaccio
Pokud plánujete letní slavnostní večeři, překvapte své hosty netradičním předkrmem, carpacciem z čerstvých jahod a mozzarelly. V kombinaci s aromatickou mátou vzniká osvěžující a neotřelá chuť, která příjemně překvapí.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6wkR
Moje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6wkR
Nejnovější recepty
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 4 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno před 15 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 21 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 22 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Hannina před 7 minutami
Masovo-žampionové karbanátky
mertice před 13 minutami
Rýžový nákyp se švestkami
PavlinaPl před 1 hodinou
Marcipánové růže
Revali před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Andyzvesnice před 2 hodinami
Jablkové čatní
Kveta58 před 2 hodinami
Bábovka s jablky
Petra.21 před 2 hodinami
Máslový losos na kmíně
Evka1670 před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
ivankavlastik77 před 2 hodinami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 2 hodinami
Suroviny:
jahody čerstvé,
sýr mozzarella,
olej citronový,
ocet balsamiko,
sůl,
máta čerstvá,
pepř růžový
Komentáře (2)