Jahodové carpaccio
Pokud plánujete letní slavnostní večeři, překvapte své hosty netradičním předkrmem, carpacciem z čerstvých jahod a mozzarelly. V kombinaci s aromatickou mátou vzniká osvěžující a neotřelá chuť, která příjemně překvapí.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6wkR
Moje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6wkR
Nejnovější recepty
Krémová tarhoňa s tuňákem a cottage sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové cheesecake řezy
Přidáno před 3 hodinami
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno před 17 hodinami
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno před 22 hodinami
Grilované vepřové steaky s česnekovými výhonky
Přidáno před 22 hodinami
Masová haše se šťouchaným bramborem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové koblížky (rychlé a chutné)
Kacenecka před 3 minutami
Holandské řízky
Ala17 před 13 minutami
Čína od Ajveny
Buba48 před 3 hodinami
Babiččiny kedlubny na smetaně
nespokojenost před 3 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Edibara před 11 hodinami
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Danna před 13 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Vladka321 před 15 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Evculina84 před 16 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 17 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Ruzicka1 před 18 hodinami
Suroviny:
jahody čerstvé,
sýr mozzarella,
olej citronový,
ocet balsamiko,
sůl,
máta čerstvá,
pepř růžový
Komentáře (2)