Jahodové carpaccio
Pokud plánujete letní slavnostní večeři, překvapte své hosty netradičním předkrmem, carpacciem z čerstvých jahod a mozzarelly. V kombinaci s aromatickou mátou vzniká osvěžující a neotřelá chuť, která příjemně překvapí.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6wkR
Moje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6wkR
Nejnovější recepty
Mandlový rebarborový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Třešňový džem s rumem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové carpaccio
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové košíčky
Přidáno před 18 hodinami
Třešňový koláč s pudinkem
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno 8. 6. 2025 08:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kinder řezy
anickapp před 27 minutami
Vuřt guláš
LendaRys před 29 minutami
Jemná sýrová polévka s fazolkou
Kajkajak před 44 minutami
Mleté maso ve smetanové omáčce
Iveta. před 2 hodinami
Kančí po cikánsku
capek před 2 hodinami
Rajská omáčka v pomalém hrnci
radekfiala před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
Raddkaa před 3 hodinami
Mrkvový krém s kari
Jan Nemec před 15 hodinami
Třešňové muffiny s čokoládou
xjanax před 16 hodinami
Kuřecí řízečky v pařížském těstíčku
gabikka před 17 hodinami
Suroviny:
jahody čerstvé,
sýr mozzarella,
olej citronový,
ocet balsamiko,
sůl,
máta čerstvá,
pepř růžový
Komentáře (1)