Grilovaný mořský vlk
Grilovaná ryba je skvělou pochoutkou, zvlášť, když je čerstvá. Připravte si grilovaného mořského vlka v alobalu. K dochucení stačí plátek citronu, máslo a aromatická šalvěj. Jistě vás tento pokrm přenese k břehům moře.
Postup přípravy
Krok 1: Vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a dáme na alobal.
Krok 2: Do břišní dutiny dáme 2 plátky citronu, 3 lístky šalvěje a 2 plátky másla. Na každý bok ryby přitlačíme 3 lísky šalvěje a rybu zabalíme do 2 vrstev alobalu. Stejným způsobem připravíme i druhou rybu.
Krok 3: Rybu zabalenou v alobalu dáme na rozpálený gril a grilujeme z každé strany 10 minut.
Krok 4: Ugrilovanou rybu necháme ještě pár minut zabalenou v alobalu, poté ji rozdělíme na poloviny a mírně osolíme.
Krok 5: Podáváme s pečivem nebo opečenými bramborami.
Zveřejněno 12. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilovaný mořský vlk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDEE
Moje poznámka
Grilovaný mořský vlk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDEE
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 20 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 20 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 20 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 20 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamel
Kristynanelly před 1 hodinou
Borůvkový táč
PavelR před 1 hodinou
Meruňkový koláč
Majkas před 1 hodinou
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 2 hodinami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 2 hodinami
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 2 hodinami
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
iFanoush před 3 hodinami
Suroviny:
citron,
máslo,
šalvěj,
sůl
Komentáře (1)