Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaný mořský vlk

Grilovaná ryba je skvělou pochoutkou, zvlášť, když je čerstvá. Připravte si grilovaného mořského vlka v alobalu. K dochucení stačí plátek citronu, máslo a aromatická šalvěj. Jistě vás tento pokrm přenese k břehům moře.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a dáme na alobal. Krok 2: Do břišní dutiny dáme 2 plátky citronu, 3 lístky šalvěje a 2 plátky másla. Na každý bok ryby přitlačíme 3 lísky šalvěje a rybu zabalíme do 2 vrstev alobalu. Stejným způsobem připravíme i druhou rybu. Krok 3: Rybu zabalenou v alobalu dáme na rozpálený gril a grilujeme z každé strany 10 minut. Krok 4: Ugrilovanou rybu necháme ještě pár minut zabalenou v alobalu, poté ji rozdělíme na poloviny a mírně osolíme. Krok 5: Podáváme s pečivem nebo opečenými bramborami.

TIP: Průvodce grilováním ryb

Zveřejněno 12. 7. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaný mořský vlk

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRDEE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaný mořský vlk

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRDEE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
citron, máslo, šalvěj, sůl

Přidat fotografie receptu