Ajvar z paprik
Ajvar z pečených paprik a lilku je oblíbená balkánská klasika, která překvapí svou intenzivní chutí i jednoduchostí. Skvělý k masu, na topinku nebo jen tak na lžičku. Domácí verze vás odmění bohatou chutí a vůní dozrálé zeleniny.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ajvar z paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRLE5
Moje poznámka
Ajvar z paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRLE5
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 11 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 15 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 18 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 22 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 6 hodinami
Bábovka s termixem
anyge před 6 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
Agness002 před 7 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 8 hodinami
Americké čokoládové cookies
Theodora před 8 hodinami
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 8 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 9 hodinami
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 10 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 10 hodinami
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 11 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
lilek,
česnek,
feferonka,
sůl,
olej olivový,
šťáva citronová
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.