Ajvar z paprik
Ajvar z pečených paprik a lilku je oblíbená balkánská klasika, která překvapí svou intenzivní chutí i jednoduchostí. Skvělý k masu, na topinku nebo jen tak na lžičku. Domácí verze vás odmění bohatou chutí a vůní dozrálé zeleniny.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ajvar z paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRLE5
Moje poznámka
Ajvar z paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRLE5
Nejnovější recepty
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 2 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z červené řepy
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí orzo
Přidáno 4. 9. 2025 06:01:01
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Italské plněné placky
Lucie1001 před 20 minutami
Helenské rohlíky
Tynaja před 2 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 3 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 8 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 10 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 13 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 15 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 15 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
lilek,
česnek,
feferonka,
sůl,
olej olivový,
šťáva citronová
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.