Ajvar z paprik
Ajvar z pečených paprik a lilku je oblíbená balkánská klasika, která překvapí svou intenzivní chutí i jednoduchostí. Skvělý k masu, na topinku nebo jen tak na lžičku. Domácí verze vás odmění bohatou chutí a vůní dozrálé zeleniny.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ajvar z paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRLE5
Moje poznámka
Ajvar z paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRLE5
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 1 hodinou
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
RomanaMonika před 41 minutami
Banánové brownies
Vladula92 před 1 hodinou
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 2 hodinami
Frgálová buchta
Merylas před 2 hodinami
Buchty na páře
Merylas před 2 hodinami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 2 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
lilek,
česnek,
feferonka,
sůl,
olej olivový,
šťáva citronová
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.